za. aug 13th, 2022

Voorne Post

Actueel nieuws uit Voorne

Pannenkoekenhuis ‘t Golfje – Frittella Rockanje

2 min read
Wij zijn erg trots dat we kunnen melden dat wij ons 5e restaurant gaan openen in het voormalig Grand Cafe Swins/’t Golfie.
Wij zijn van Pannenkoekenhuis Frittella en hebben al 4 vestigingen. We hebben een pannenkoekenhuis in Papendrecht, Gorinchem en Etten-Leur.
Daarnaast hebben wij in Barendrecht een groot restaurant genaamd “De Wensboom”. Dit restaurant hebben wij samen met
Rob Geus (bekend van SBS6 De Smaakpolitie/Red mijn vakantie).

Al onze restaurants zijn leerwerkbedrijven en worden gerund door werknemers met een beperking en/of afstand tot de arbeidsmarkt. We hebben maar liefst 150 werknemers in dienst.
Wat ons uniek maakt is dat wij staan voor duurzaamheid. We kijken naar de mogelijkheden om door te stromen, maar als die er niet zijn is er de mogelijk vast in dienst te komen. Er zijn al medewerkers die inmiddels 10 jaar in dienst zijn!

Ons personeel vertegenwoordigd alle lagen van de samenleving. Het is een diversiteit aan bijzondere mensen.
De nieuwe naam van ons restaurant zal Pannenkoekenhuis ‘t Golfje worden. De Midgetgolfbaan zal uiteraard ook onderdeel blijven van ons restaurant.
Onze menukaart houden we nog even geheim maar deze staat vol met pannenkoeken, poffertjes en American pancakes! Uiteraard hebben wij ook een ruim assortiment frites, luxe broodjes, tosti’s enz..Via Facebook houden we jullie op de hoogte van alle ontwikkelingen.
We zijn nog op zoek naar personeel. Zowel reguliere krachten als werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt (Dagbesteding, Wajong, Doelgroepenregister, WSW, Beschut etc.)Interesse of vragen? Neem contact op per mail. rockanje@pannenkoekenhuisfrittella.nl