ma. apr 12th, 2021

Voorne Post

Actueel nieuws uit Voorne

Nieuws van stichting Tante Joy

1 min read

 

Sandra Stakel

Gelukkig nieuw jaar. De allerbeste wensen… Ik wens jonge mantelzorgers liever heel veel succes in 2021. Succes in hun ontwikkeling. Succes in hun thuissituatie. Succes in het behoud van hun geluksgevoel. Succes in hun zelfvertrouwen en zelfwaardering. Succes in het geloven dat de allerbeste wensen ook uit kunnen komen.


Stichting Tante Joy is nu 7 jaar. Zeven jaren ups en downs. Net als het leven van een jonge mantelzorger. Zeven jaren streven naar succes in het belang van deze kinderen. Wij worden steeds meer herkent, erkent en gesteund. Het is nog een lange weg te  gaan. Maar wij geven niet op. Wie helpt ons de jonge mantelzorgers helpen tot succesvolle kinderen? Zeg ​JA, voor het succes in het belang voor de jonge mantelzorgers.


Laat een jonge mantelzorger niet te snel ​volwassen worden.  Help ze kind te blijven. Bouw mee aan hun toekomst en zij zullen later ook voor jou zorgen. Want elke jonge mantelzorger verdient een Tante/Oom. En wil je weten waarom? Kijk naar HillBilly Elegy. Nu nog te zien op Netflix.