5 december 2023

Voorne Post

Actueel nieuws uit Voorne

Nieuws uit de bibliotheek

2 min read


Voorne aan Zee – Kom langs in de Bibliotheek voor activiteiten en cursussen, een gezellig praatje of om te genieten van een goed boek. Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta heeft in totaal zeven vestigingen, waarvan vier in de gemeente Voorne aan Zee. Aanmelden voor activiteiten kan via de website van de Bibliotheek www.bzhd.nl of aande balie in een van de vestigingen.

Biebfilm
A man called Otto
Otto is een norse weduwnaar die na de dood van zijn vrouw ‘t leven heeft opgegeven en er een einde aan wil maken. Wanneer een jong gezin naast hem komt wonen, leidt dit tot een onverwachte vriendschap die zijn wereld op zijn kop zet. Woensdag, 13 december, 13.30-15.30 uur, Hart van Hellevoet, € 5,- (ook voor niet-leden)

Biebfilm
Wild Port of Europe + koffie en gebak
Geniet van een lekkere kop koffie/thee en een stuk taart, terwijl je je laat verwonderen door de bijzondere flora en fauna in het havengebied van Rotterdam en Moerdijk. Donderdag 14 december, 10.00-12.00 uur, Bibliotheek Oostvoorne, leden € 10,- niet-leden € 12,50

Boekie Woogie Night
Klaar om een avondje los te gaan op de dansvloer? Ontmoet elkaar dan tijdens de Boekie Woogie Night! Deze editie staat volledig in teken van kerst. De leukste hits uit de jaren 70 t/m 90 worden gedraaid op vinyl singels. Zet je dansschoenen maar vast klaar en kom gezellig langs met je leukste kerst- of feestoutfit. Donderdag 14 december, 19.30-22.30 uur, Bibliotheek Hellevoetsluis, € 10,- (inclusief gratis hapje en drankje)

Kerstconcert: Bieb Vol Koren
Kom alvast in de kerstsfeer met de drie koren The Lighthouse Singers, TinTunes en The Amazing Singers.Trek je mooiste pak of jurk aan en geniet van een spectaculaire avond. Deze avond is georganiseerd in samenwerking met Theater Twee Hondjes. Zondag 17 december, 13.00-17.30 uur, Bibliotheek Hellevoetsluis, gratis