23 februari 2024

Voorne Post

Actueel nieuws uit Voorne

Nieuws uit de bibliotheek

2 min read

Voorne aan Zee – Kom langs in de Bibliotheek voor activiteiten en cursussen, een gezellig praatje of om te genieten van een goed boek. Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta heeft in totaal zeven vestigingen, waarvan vier in de gemeente Voorne aan Zee.Aanmelden voor activiteiten kan via de website van de Bibliotheek www.bzhd.nl of aan de balie in een van de vestigingen.

Hulp bij stemmen
De verkiezingen komen er weer aan. In Nederland hebben 1,9 miljoen mensen moeite met lezen en schrijven. Voor hen kan het een uitdaging zijn om zich voor te bereiden op de verkiezingen en het stemmen. Kom dan naar de IDO-locaties van de Bibliotheek. Hier ligt de‘Verkiezingskrant in gewone taal’ en kun je terecht met vragen. Vraag naar de tijden van het IDO spreekuur aan de balie in de Bibliotheek.

De Ontbijtclub SPECIAL
Tijdens deze speciale editie van de Ontbijtclub geeft Renée Grashoff een workshop over poëzie. Nodig iemand uit om samen te ontbijten of schuif aan om nieuwe mensen te ontmoeten.
Dinsdag 5 december, 9.00-11.00 uur, Bibliotheek Hellevoetsluis, € 4,50

Aanschuifkoor
Zing gezellig mee met het Aanschuifkoor in Oostvoorne! Een muzikaal spektakel waarbij iedereen die van muziek houdt van harte welkom is. Het Aanschuifkoor is gratis, ook voorniet-leden.
Woensdag, 6 december, 14.00-16.00 uur, Bibliotheek Oostvoorne

foto: Kirsten van de Meent

Optreden Vincent Corjanus
Recht uit het hart met een frisse kijk op het leven: een optreden van Vincent Corjanus. Maker van poëziepop, dichter, woordkunstenaar en zanger.Zondag 10 december, 13.30-15.30 uur, Bibliotheek Hellevoetsluis, leden € 7,50 anders € 10,-