25 september 2023

Voorne Post

Actueel nieuws uit Voorne

Nieuws uit de bibliotheek

1 min read

Kom deze maand langs en geniet van het diverse aanbod in de Bibliotheek. Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta heeft in het totaal zeven vestigingen,waarvan vier in de gemeente Voorne aan Zee. Aankomende periode geniet je van diverse films en kun je heerlijk komen lunchen. Aanmelden kan via de website van de Bibliotheek www.bzhd.nl of bij de balie in een van de vestigingen.

Biebfilm Un autre monde
Geniet van een filmmiddag in de Bibliotheek. Un Autre Monde biedt een kijkje in het leven van de familie Lemesle op het moment dat hun gezinsleven bezwijkt onder de werkdruk van man en vader Philippe.
Woensdag 14 juni, 13.30-15.30 uur, Hart van Hellevoet, € 5,-

Biebfilm met lunch Clara Sola
Genieten van een film met vooraf een heerlijke lunch? Dat kan op dinsdag 13 juni in Bibliotheek Hellevoetsluis. De film gaat over de veertigjarige Clare. Ze is helemaal in haar element tussen dieren en omringende natuur, maar op het erf van haar huis aan de rand van het Costa Ricaanse regenwoud beperken paarse linten haar bewegingsruimte.- Film met lunch: dinsdag 13 juni, 12.45-15.30 uur, Bibliotheek Hellevoetsluis, leden €13,50,- en niet-leden € 16,– Film zonder lunch: dinsdag 13 juni, 13.30-15.30 uur, Bibliotheek Hellevoetsluis, leden € 5,- en niet-leden € 7,50