25 maart 2023

Voorne Post

Actueel nieuws uit Voorne

Nieuws uit de bibliotheek

1 min read

 

regionnieuws uit de bieb

In de 7 vestigingen van Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta worden elke maand tal van interessante workshops, lezingen, spreekuren, films enjeugdactiviteiten georganiseerd.Aanmelden kan via de website van de bibliotheek www.bzhd.nl of bij de balie in één van de 7 vestigingen.

Aanschuifkoor
Zing gezellig mee met het Aanschuifkoor! Een muzikaal spektakel waarbij iedereen die van muziek houdt van harte welkom is. Goed kunnen zingen is niet belangrijk en van tevorenaanmelden is niet nodig. Donderdag 30 maart, 14.00-16.00 uur, Bibliotheek Hellevoetsluis, gratis (ook voor niet-leden)

Creaclub
Schuif gezellig aan bij de Creaclub en maak je eigen brei- of haakwerk. Laat je creativiteit devrije loop. Een andere hobby is uiteraard ook welkom! Elke eerste vrijdag van de maand,10.00-12.00 uur, Bibliotheek Rockanje, gratis (ook voor niet-leden)

Mamacafé
Kom als (aanstaande)ouder/verzorger gezellig naar het Mamacafé. Dé plek om ervaringen te delen of gezellig te kletsen. De volgende editie staat in teken van baby –en kindergebaren met Fenna de Ronde.
Woensdag 29 maart, 10.00-12.00 uur, Bibliotheek Hellevoetsluis, gratis (ook voor niet-leden)

Zadenbieb
Vanaf deze maand is de Zadenbieb weer gestart! Hier kun je gratis zaden lenen en ruilen. Ook ontvang je advies van zadenexperts van de Bibliotheek. Elke donderdag, 13.00-15.00 uur, Bibliotheek Hellevoetsluis, gratis (ook voor niet-leden)