za. aug 13th, 2022

Voorne Post

Actueel nieuws uit Voorne

Nieuws uit de bibliotheek

1 min read

In de 7 vestigingen van Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta worden elke maand tal van interessante workshops, lezingen, spreekuren, films en jeugdactiviteiten georganiseerd. Aanmelden kan via de website van de bibliotheek www.bzhd.nl of bij de balie in één van de 7 vestigingen.

Een van de gevaarlijkste spinnen ter wereld…

Reptielen dag
Op donderdag 21 juli zijn er stoere dieren als spinnen, schorpioenen en reptielen in de bieb te zien! Kinderen kunnen tijdens deze dag verschillende programma’s volgen. Experts vertellen tijdens lezingen alles over spinnen en reptielen, maar ook is er een workshop reptielen tekenen. Als afsluiter kunnen kinderen naar de vakantiebios. Hier worden alle afleveringen van Freeks Wilde Wereld achter elkaar gedraaid. Reptielen dag duurt van 11.00 tot 16.00 uur in Bibliotheek Hellevoetsluis (in Cultuurhuis Nieuwe Veste). De prijs verschilt per activiteit. Kijk voor het aanmelden en de prijzen op www.bzhd.nl.

Zomerstop digiTaalhuis
Deze zomer heeft het digiTaalhuis een zomerstop. Alle activiteiten van het digiTaalhuis zoals cursussen, workshops en taal- en leescafés zullen van 18 juli t/m 12 augustus niet plaats vinden. Met uitzondering van het Digicafé in Middelharnis. Deze is elke vrijdag van 10:00 tot 11:30 uur geopend voor alle vragen over smartphone, tablet, laptop of het internet.