7 februari 2023

Voorne Post

Actueel nieuws uit Voorne

Met de bus op reis naar kunst

1 min read
                                           Margareth van Rooyen en Cristina Vaudo

Twee gepassioneerde vrouwen voor kunst en cultuur gaan samenwerken: Margareth van Rooijen van Poositivoos en Cristina Vaudo van het Aanschuifatelier hebben besloten om uitstapjes te organiseren naar musea, steden en theatervoorstellingen.Onder de naam Art to See Voorne, worden er bustochten georganiseerd met opstapplaatsen in Hellevoetsluis, Brielle en Spijkenisse.


Stilleven van Kees Verwey

Haarlem
Op woensdag 8 maart gaan we naar Haarlem, naar de tentoonstelling van Kees Verwey en Mari Andriessen.
Verwey Museum Haarlem is de nieuwe naam van het stadsmuseum van Haarlem dat in september feestelijk heropende na een ingrijpende reconstructie. Het museum trapte direct af met twee topexposities: van de beeldhouwer Mari Andriessen en van de bekende schilder van stillevens, Kees Verwey. Mis het niet om deze prachtige exposities te bekijken.

Nadere informatie
In Februari geven we u de complete informatie over de verchillende opstapplaatsen en tijden


                                                   Art To See Voorne

Kosten
De prijs voor deze dag is met museumkaart of vriendenloterijkaart € 45,00  en zonder museumkaart € 54,00. Meld u zich aan vóór 13  februari  ivm het reserveren van de bus en de rondleiding in het museum. Vermeld uw e-mailadres, telefoonnummer, opstapplaats en of u een museumkaart heeft. Stuur een bericht naar: arttoseevoorne@poositivoos.nl Of telefoonnummer: 06 29168180/06 51786178