ma. sep 26th, 2022

Voorne Post

Actueel nieuws uit Voorne

Activiteitenboekje ‘Eilandhopper’ vol met tips voor de zomer

2 min read
Wethouder Hans van der Velde

Op 1 juli reikte wethouder Hans van der Velde de eerste Eilandhopper uit aan Leijnes Plukland, de Pluktuin in Hellevoetsluis, een partner van de Eilandhopper. De Eilandhopper (een boekje met leuke activiteiten op Voorne-Putten) is vanuit een initiatief van het Preventieakkoord Voorne-Putten tot stand gekomen en wordt aan alle kinderen van de basisscholen op Voorne-Putten uitgereikt.


Dus heb je zin in een workshop, een bezoek aan musea of bloemen plukken in de tuin? Wil je meedoen aan een Meet&Greet met de handhaving, een proefles waterpolo volgen of aan boord stappen bij de Zeekadetten? Blader dan door de Eilandhopper waar je moet zijn of om je aan te melden. Ontdek de vesting van Hellevoetsluis of neem een duik in de geschiedenis bij de Biberbunker, het buitenmuseum de Duinhuisjes of de Oudheidkamer in Oostvoorne? Liever iets sportiefs? Ga zwemmen of spelen in de modder. Of doe een leuke fietsroute. Dit is allemaal te vinden in de Eilandhopper.


In de Eilandhopper staan de leukste tips gecombineerd met interessante aanbiedingen en er is voor elke leeftijd, elke interesse en elk budget gegarandeerd een aanbod om er een speelse, actieve en leuke zomerperiode van te maken! Wouter en Nanine Vijfvinkel geven aan dat ze meedoen omdat ‘de Eilandhopper een uniek initiatief is dat kinderen met originele uitjes naar buiten trekt, heerlijk de natuur in!’ Fijne vakantie en veel plezier met de Eilandhopper!