14 april 2024

Voorne Post

Actueel nieuws uit Voorne

Activiteiten Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta

2 min read

Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta organiseert elke maand tal van interessante workshops, lezingen, spreekuren en jeugdactiviteiten. Ontdek het volledigeprogramma op www.bzhd.nl

Invulhulp belastingdienst door Raad en Daad
Vanaf 5 maart kun je op verschillende data weer in Bibliotheek Hellevoetsluis terecht om hulp te krijgen bij het invullen van je belastingaangifte. De kosten hiervoor zijn €10,-. Aanmelden kan door contact op te nemen met Raad en Daad van SBO via 0181-322273 of mail naar raadendaad@sbonu.nl

Cursus Eerste Hulp aan Kinderen (EHAK)
Op 7 maart start er een cursus Eerste Hulp Aan Kinderen in Bibliotheek Hellevoetsluis. In 4 lessen leer je de verschillende ontwikkelingsstadia van zuigelingen en kinderen, hun omgeving en welke maatregelen je kunt nemen om de veiligheid te vergroten. Ook komen een aantal kinderziekten aan bod en hoe je dan kunt handelen. Kosten zijn € 45,00 voor leden en € 50,00 voor niet-leden. Meld je aan via www.bzhd.nlof aan de balie in de Bibliotheek.

Digicafé
Heb je vragen over je computer, tablet, telefoon óf wil je iets (leren) zoeken op internet? Kom dan naar het Digicafé in een van de vestigingen van Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta en we zoeken samen het antwoord op je digitale vraag. Het Digicafé vind wekelijks plaats in de vestigingen: Oostvoorne, Brielle, Rockanje, Middelharnis, Hellevoetsluis en Ouddorp.Toegang is gratis en je kunt altijd binnenlopen. Kijk voor meer informatie op www.bzhd.nl of bezoek de balie in de bieb.

Workshop maak je eigen chocolade paasverrassing
In Bibliotheek Hellevoetsluis kun je op zondag 10 maart je eigen chocolade paasverrassing maken! Annemiek van Sjokohome geeft tips en begeleidt de workshop. Kosten zijn € 12,50 per persoon. Meld je aan via www.bzhd.nl of aan de balie in de Bibliotheek.